Coworking dagar i Villa Balea

Coworking dagar i solen! Om ni vill arbeta, njuta och umgås så erbjuder Villa Balea en fantastisk möjlighet att åka på en arbetssemester med kollegor, vänner, partners eller andra som arbetar i samma bransch.

Ni kan sitta och arbete i trädgården eller i huset-. Det finns WiFi överallt.  Det finns flera bord för arbete eller rundabordssamtal i trädgården.

En arbetsvecka med coworking i Spanien blir komplett av vandring i närområdet ( Utmed floden Segura, Guardamar-stranden , nature reservatet ”La Mata” och Guardamar-kullarna). Perfekt för samtal, sol och motion. Walk-and-talk inspirerar till öppna samtal.

Om ni vill hålla er kvar hemmavid. Kanske ett viktigt samtal kommer in och det är bra att ha tillgång till dator och WiFi. Yoga och träning i trädgården och runt poolen är ett bra alternativ. 

  1. Spela golf
  2. Nära till restauranger och  ute-kaféer. Du har gångavstånd på ca 6 minuter till Ciudad Quesada centrum. Om du vill gå lite längre så kan du traska ned till byn Benijofar.
  3. Nära till cykeluthyrning i Ciudad Quesada centrum. Om ni vill hyra el-cykel så får man vara ute i god tid. Men bra all-round cyklar ( MTB) finns att hyra på kort varsel. 
  4. Närodlad mat som ni kan köpa direkt av odlarna. Det finns en rad med ”farmers markets” i bland annat Elche. Varje stadsdel har en dag i veckan. 
  5. Testa de gastrobotaniska köket. Lär er laga spanska rätter med Medelshavsråvaror. Följ en gröda. Kanske olika frukter från citrusfamiljen. Det finns idag spännande odlare som förädlar och återinför citrusfrukter som inte längre säljs kommersiellt. Men de används istället av gourmet-restauranger i området,
  6. Om ni är intresserad av mat så kan vi arrangera ”Mat på Spanska”. En guide från Guidekullorna tar er runt på en fantastisk mat -och odlingsupplevelse
  7. Träna det finns gott om anläggningar för alla möjliga sporter som Padel, basket, tennis och golfSport och Fotboll södra Alicante

Hälsosam arbetsvecka med vandring, fantastisk mat, frukter och grönsaker

Det finns en massa fantastiska lokala restauranger ni kan välja från. Restauranger serverar gärna lokalproducerat och efter säsong. Olika grödor som har sin säsong på höst, vinter och försommar. I la Vega Baja är man väldigt stolt över sin kronärtskocka.