Mottagande och service

Hitta Villa Balea och motagande 

Hitta Villa Balea är inte svårt. Se nedan en karta över CIudad Quesada

Vi arbetar med lokala företag och personer som hjälper oss att ta emot våra gäster, städa huset, sköta pool och trädgård. Ida Flygansvar på Torrevieja Homeservice ( pratar norska) är er lokala kontaktperson

Bäddade sängar när ni kommer

Du har bokat antingen Villan (första våningen med 7 sängar ) eller Villa våningen samt studio ( totalt 9 sängar). 

Obs! Vi hyr aldrig ut studion till något annat sällskap. 

Vänligen hitta länk till bilder. För bilder på huset presentation av Villa Balea (engelska sidan) på hemsidan Facebook.

I Villan har du tre sovrum. Två sovrum med dubbelsängar (kan också göras till två enkelsängar) och ett sovrum med bunkersäng och en extra säng. Ett exempel: Om du 7 personer som sover kommer vi att förbereda sängen i de tre sovrummen. Om du också har hyrt studion förbereder vi 5 bäddar i Villa-första våningen och två bäddar i studion. Om du reser med ett litet barn i behov av en barnsäng kommer vi att ställa in en barnsäng till din (rese-barnsäng.

Bokning och Betalning

Hyran, inklusive deposition, är betalda innan ni checkar in.  Det lättaste är att lägga in ett kort i bokningen som vi drar ifrån. Vi skickar ut faktura och meddelar i god tid innan vi drar från ditt kort. Här ser ni er Villa Balea bokning och lägger in ett kort efter att ni har godkänt bokningsförslaget. 

Ankomsttid och Check-in

Vi behöver veta er ankomsttid samt flyginformationen om du anländer med flyg.

Jag behöver informationen för att samordna med Ida och Torrevieja Home service. De tar emot er och visar er huset. Ida eller en av hennes kollegor  kommer även att sköta utcheckningen.

WhatsApp / mobile Ida Flygasvaer + 34 64497 71 88

Om du anländer med flyg, skicka ett meddelande till IDA när du lämnar flygplatsen så att hon vet din ankomsttid till villan. Det tar henne 30 minuter från sitt kontor/hem till villan. Skicka en WhatsApp eller SMS till Ida om du är försenad. Hennes nummer står i instruktionerna som jag skickar ut innan ni anländer. Om du anländer mycket sent på natten arrangerar vi så ni kommer in Villa. Vänligen meddela oss i god tid om ert flyg anländer efter kl 21.00.

Utcheckning

Den normala utcheckningstiden är mellan 8.00-12.00. Om du har en riktigt tidig flygtid ordnar vi din utcheckning tidigare. Om du har en senare flyg kan vi ibland godkänna senare utcheckning. Det beror helt på när nästa gäst anländer. Meddela Ida tidigt så hon vet. Det är nämligen Ida & Co som sköter städningen.

Personuppgifter för alla gäster 16 år eller äldre

Innan ni anländer eller vid incheckning  behöver vi personuppgifter om alla gäster som är 16 år eller äldre. Vi behöver även se era pass som ni kan skicka till oss innan ni anländer. 

Spanska myndigheter kräver att vi registrera vår gästerna hos Guardia Civil-polisen.

 Välkomstpaket och startpaket

Huset har ett vattenfilter som vi har installerat så ni ska slippa köpa vattenflaskor. Det är gott dricksvatten.

 I köket finns det kryddor du kan använda. Detta ingår naturligtvis i priset

Några av våra kunder frågar efter ett startpaket med frukostmat. Vi kan ordna det. Skriv bara till oss vad du behöver och Ida sköter inköpet. Hon kommer att presentera inköps kvittot för dig och du betalar henne direkt.

Hitta till Villa Balea

Vägar till Villa Balea https://goo.gl/maps/QCZ5qGMHbMBvQLme9

Adress:  Villa Balea , Avenida Costa Blanca 19- Ciudad Quesada https://goo.gl/maps/uHE5BJeTTg22       

Lokala tips

Tips på besöksmål och aktiviteter finns det gott om på Villa Balea svenska sida. Du kan också läsa bloggen på engelska sidan