Träningsanläggningar i Ciudad Quesada och Rojales

Om du letar efter träningsanläggningar i Ciudad Quesada med omnejd så har du många att välja på. Träning i Ciudad Quesada är lätt.  I Ciudad Quesada med omnejd ( Rojales, Benijofar) finns det sportanläggningar, fotbollsplaner, golfbana, boulebana, golfbana , padelbanor och utomhuspooler.

I Ciudad Quesada, nära Villa Balea och i anknytning till den Norska skolan ligger en träningsanläggning med fotbollsplan och basketplan  som brukar vara öppen vardagar och lördagar. Perfekt skateboard underlag.

Utplacerade på lite olika ställen finns det utomhusgym. Kanske inte de allra roligaste men de ligger oftast i anknytning till en park,  Om ni vill ha ett inomhusgym så finns det ett vid den gamla flygplatsen i Ciudad Quesada samt nere i Ciudad Quesada centrum. Det är inte långt att gå från Villa Balea. 

Om i går mellan Ciudad Quesada och Benijofar så hittar ni bland villorna flera boulebanor. När jag går förbi så verkar de vara rätt tomma och övergivna. Jag kan tänka mig att de flesta vill åka till Club Petanca de Rojales som har en riktigt klubb med restaurang och rättigheter att servera både mat och sprit. 

De kommunala tennisbanorna i centrum bokar ni i kommunalhuset på torget. Padelbanorna i ” el polideportivo i Rojales” bokar ni online på kommunens hemsida. De ber om NiE -nummer men det kanske går att använda passnummer också.  Det kostar ingenting. 

Det går inte att hyra padel -eller tennisracket vid banorna som är obemannade, Ta med er egna. Villas Baleas gäster kan få låna familjen Oscarssons racket, men vi får komma överens innan eftersom de är inlåsta. 

Ni anger adressen till Villa Balea. Om ingen är där kan ni spela ändå. Det finns även kommunala tennisbanor vid Calle del Aeropuerto. 

För mer information se karta